Pulpe de pui la gratar cu fasole verde

Pulpe de pui la gratar cu fasole verde este o delicioasa reteta de mancare cu carne si legume.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pulpe pui
  • 400 g fasole verde congelata
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 100 ml ulei
  • 100 ml apa
  • piper boabe si piper macinat
  • 2-3 catei usturoi
  • boia
  • cimbru
  • delikat
  • tarhon
  • 1 lingura bulion
  • 1 leg patrunjel

Mod de preparare

Pulpe de pui la gratar cu fasole verde este o delicioasa reteta de mancare cu carne si legume. Pulpele se spala si se fierb in apa 5 min.
Se scurg bine, se cresteaza si se condimenteaza dupa gust cu boia, cimbru, delikat si piper macinat.
Pulpele condimentate se frig pe gratar 10 min pe fiecare parte, pana se patrund.
Ceapa taiata marunt, si morcovul taiat felii subtiri se calesc in putin ulei.
Se adauga fasolea verde si apoi fierbem 20 min.
Condimentam dupa gust cu delikat, adaugam si cate putin cimbru, tarhon, piper boabe,adaugam usturoiul zdrobit si bulionul. Mai fierbem totul 10 min.


Pulpe de pui la gratar cu fasole verde se servesc calde si se presara cu patrunjel verde.
Grill-ul marca Kitchen Craft de la KitchenShop mi-ar fi de folos pentru pregatirea retetei !

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Papricas de pui

Papricas de pui
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala