Pulpe de pui la gratar cu fasole verde este o delicioasa reteta de mancare cu carne si legume.
Pulpe de pui la gratar cu fasole verde este o delicioasa reteta de mancare cu carne si legume. Pulpele se spala si se fierb in apa 5 min.
Se scurg bine, se cresteaza si se condimenteaza dupa gust cu boia, cimbru, delikat si piper macinat.
Pulpele condimentate se frig pe gratar 10 min pe fiecare parte, pana se patrund.
Ceapa taiata marunt, si morcovul taiat felii subtiri se calesc in putin ulei.
Se adauga fasolea verde si apoi fierbem 20 min.
Condimentam dupa gust cu delikat, adaugam si cate putin cimbru, tarhon, piper boabe,adaugam usturoiul zdrobit si bulionul. Mai fierbem totul 10 min.
Pulpe de pui la gratar cu fasole verde se servesc calde si se presara cu patrunjel verde.
Grill-ul marca Kitchen Craft de la KitchenShop mi-ar fi de folos pentru pregatirea retetei !
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala