Pulpe de pui la cuptor

Se pune intr-un castron condimentul de pui, ketcapul se pune apa pana la mijlocul castronului, se amesteca compozitia. Pulpele se pun in castron si se

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de pulpe pui
  • 1 condiment de pui (de preferabil de la firma cosmin)
  • 100ml. ketcup

Mod de preparare

Se pune intr-un castron condimentul de pui, ketcapul se pune apa pana la mijlocul castronului, se amesteca compozitia.

Pulpele se pun in castron si se ung cu compozitia facuta.

Apoi pulpele se pun intr-o tava, intre timp se incalzeste cuptorul la 200 de grade timp de 10/15 minute.

Se introduc pulpele in cuptor(daca mai ramane compozitie,se toarna peste pulpe) timp de 40 de minute la 180 de grade.


Pofta puna!

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Pariziene cu pere

Le-am tot vazut pe aceste frumoase pariziene,pe ici,pe colo chiar si pe dincolo,asa ca m-am documentat direct din curtea...

Pariziene cu pere
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide