Pulpe de pui italiene

Pulpele de pui se sareaza, se presara cu oregano si rozmarin, se marineaza o jumatate de ora, se rumenesc pe ambele parti, se trec intr-un vas termore

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane
  • 4 pulpe
  • 200 g ciuperci
  • 100 g cascaval
  • 60 g pasta de rosii
  • 4 linguri ulei
  • Patrunjel verde
  • Oregano
  • Rozmarin
  • Piper macinat
  • Sare

Mod de preparare

Pulpele de pui se sareaza, se presara cu oregano si rozmarin, se marineaza o jumatate de ora, se rumenesc pe ambele parti, se trec intr-un vas termorezistent.

Ciupercile curatate si taiate lamele se calesc in uleiul ramas, se adauga sare, piper, patrunjel taiat marunt si la sfarsit, pasta de rosii.

Ciupercile cu rosii se sting cu 100 – 150 ml apa calda, se da un clocot, sosul se toarna peste pulpe. Se acopera vasul termorezistent si se da la cuptorul incalzit dinainte, la foc mijlociu.

Cand ciupercile se inmoaie, se presara pe ele cascaval ras si se las afara capac pana se rumeneste cascavalul.
Alte

Ciuperci umplute

Pui cu ciuperci

Ardei umpluti

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors