Pulpe de pui in sos picant

Intr-un vas de Jena se aseaza 8 pulpe de pui , sarate si piperate. Se frig la cuptor, la foc moderat, 20 minute. Se prepara sosul: ceapa curatata si t

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 pulpe de pui
  • 1 ceapa mica
  • 2 linguri de ketchup
  • sare
  • piper
  • 2 catei de usturoi
  • 1 dl. vin alb
  • 1 lingura mustar
  • nucsoara dupa gust
  • busuioc verde sau 1 lingurita de busuioc uscat

Mod de preparare

Intr-un vas de Jena se aseaza 8 pulpe de pui , sarate si piperate. Se frig la cuptor, la foc moderat, 20 minute.

Se prepara sosul: ceapa curatata si taiata marunt se caleste in 2 linguri ulei, se adauga 2 linguri ketchup, sare si piper dupa gust, 2 catei de usturoi zdrobiti, 1 dl. vin alb, 1 lingura de mustar, 1 lingurita nucsoara si 1 lingurita busuioc. Se scot pulpele din cuptor, se ung cu acest sos si se pun din nou la cuptor pana se patrund si se rumenesc.
Se servesc cu diferite garnituri: cartofi natur, piure de cartofi, orez in amestec cu legume, paste fainoase(taietei lati) si salate sau muraturi si cu vin alb.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort Unicorn 2

De sfantul Andrei am avut de facut un tort pentru o fetita care adora Unicornii, asa ca m-am gandit ca i-ar placea sa fie un...

Desert tort Unicorn 2
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide