Pulpele de pui in saramura sunt delicioase. Daca serviti puiul in saramura cu piure de cartofi sau mamaliga rezultatul va fi o mancare cu carne extraordinara.
Pulpele de pui in saramura sunt delicioase. Daca serviti puiul in saramura cu piure de cartofi sau mamaliga rezultatul va fi o mancare cu carne extraordinara. Carnea se pala, se cresteaza din loc in loc, cu un cutit si se condimenteaza cu sare, piper si boia de ardei. Se frige apoi pe grill sau pe gratar.
Saramura:
Intr-un vas, se pune o cana cu apa, apoi se adauga usturoiul taiat felii subtiri, ardeiul taiat rondele, cateva boabe de piper, sare, patrunjel tocat si boia iute. Se pune vasul pe foc si se lasa sa fiarba 5-6 minute, sa se elibereze toate aromele.
Carnea fripta se pune imediat in saramura fierbinte.
Pulpele de pui in saramura se serveste alaturi de mamaliguta calda.
Sursa acestei retete este blogul culinar Truedelights.
Pentru preparare ar fi util un grill Calve de la kitchenshop.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post