Pulpe de pui impanate

Se fierbe pulpa de pui, dupa care se taie putin in cateva locuri. Se amesteca usturoi pisat, patrunjel tocat, ulei si amestec de condimente. Se umple

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pulpa de pui
  • condiment pentru pui
  • vegeta
  • ulei
  • 2 cartofi
  • patrunjel proaspat
  • usturoi
  • amestec de ciuperci
  • verdeturi si sare de mare de la Kotany

Mod de preparare

Se fierbe pulpa de pui, dupa care se taie putin in cateva locuri. Se amesteca usturoi pisat, patrunjel tocat, ulei si amestec de condimente. Se umple locurile unde am taiat pulpa cu aceasta umplutura. Se condimenteaza pulpa cu putin condiment pentru pui si se pune intr-o tava. Se curata cartofii si se taie cum cubulete sau felii. Se presara vegeta peste cartofi si patrunjel tocat. Se adauga supa in care a fiert pulpa, si se pune la cuptor pana sunt facuti cartofii.

Ca sa nu se usuce pulpa puteti pune o folie de aluminiu peste tava.


Serviti cald cu salata.

Alte retete recomandate:

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Bucataras.RO

Rulada de purcel cu sos barbeque la Multicooker Crock Pot Express

Rulada aceasta de purcel este grozava! Pentru o masa festiva sau pentru sarbatori mi se pare perfecta, desi eu am pregatit-o...

Rulada de purcel cu sos barbeque la Multicooker Crock Pot Express
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce