Vinetele si zucchini se spala bine si se taie, fara a se curata de coaja, in cubulete mici. Vinetele se sareaza si se lasa o jumatate de ora, apoi s
Vinetele si zucchini se spala bine si se taie, fara a se curata de coaja, in cubulete mici. Vinetele se sareaza si se lasa o jumatate de ora, apoi se spala si se scurg. Pulpele de pui se spala, se usuca cu un stergar de bucatarie, se prajesc in ulei fierbinte, pe foc iute, pe ambele parti, apoi se aseaza intr-un vas Jena si se condimenteaza cu sare si piper. Ceapa tocata marunt se caleste in uleiul in care am prajit pulpele, se adauga cukkini si vinetele si se prajesc cateva minute la foc iute. Se adauga usturoiul zdrobit, frunzele de salvie tocate, se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, cuisoarele macinate si se pun apoi in vasul Jena unde am pus pulpele de pui. Carnatii se spala, se curata de pielita si se aseaza peste cukkini si vinete si se pune totul la cuptorul preincalzit la 200 grade si prajim pana devine rumen. Se scoate cand este gata, carnatii se taie rondele, se aseaza peste legume, se decoreaza cu crenguta de rozmarin si servim intr-un vas de friptura cu pilaf de orez sau mamaliga.
Alte retete din bucataria romaneasca recomandate
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post