Pulpe de pui cu pireu de morcovi

Ardeiul taiat in rondele si rosia in bucati (iarna se foloseste ghiveci) se pun intr-un vas termorezistent cu ulei. Pulpele se condimenteaza si se asa

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 pulpe
  • o ceapa alba
  • o ceapa rosie
  • 1 ardei
  • o rosie
  • o conserva cu pireu de morcovi pentru bebelusi
  • condimente pentru pui
  • putin ulei de busuioc

Mod de preparare

Ardeiul taiat in rondele si rosia in bucati (iarna se foloseste ghiveci) se pun intr-un vas termorezistent cu ulei. Pulpele se condimenteaza si se asaza in vas. Ceapa taiata felii se presara peste pulpe. Se acopera cu pireul de morcovi, iar vasul, cu folie de aluminiu. Se frig cca 45 de minute la 200°C. Cand preparatul este aproape gata, se scoate folia de pe vas, se da la o parte pireul de morcovi pentru putin timp sau se trage la marginea vasului, Pulpele se presara cu busuioc. Pireul se pune la loc, se mai fig 10 minute. Preparatul se serveste cu orez calit garnisit cu gust.
Alte retete carne recomandate

Ardei umpluti

Tocanita de pui

Spanac cu carne

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Orez integral cu ardei si verdeturi

Orezul integral pare greu de gatit si nu iese daca folosim aceeasi metoda ca si pentru orezul simplu alb. Ii trebuie mai mult...

Orez integral cu ardei si verdeturi
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide