Pulpe de pui cu morcovi si ciuperci

Ciupercile, morcovii si ceapa se curata, se spala si se taie cubulete. Pulpele se spala si se usuca cu un prosop de hartie dupa care se condimenteaza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 pulpe de pui
  • 500 gr ciuperci
  • 6-7 morcovi
  • 2 cepe
  • 250 ml vin alb
  • piper mozaic din rasnita Kotanyi
  • o leg patrunjel
  • boia dulce
  • 2 lg ulei de masline
  • 4 catei de usturoi
  • sare

Mod de preparare

Ciupercile, morcovii si ceapa se curata, se spala si se taie cubulete. Pulpele se spala si se usuca cu un prosop de hartie dupa care se condimenteaza cu sare, piper mozaic si boia dulce.

Intr-o cratita se pune uleiul de masline si se caleste ceapa timp de 5 min. Peste ea se adauga pulpele si morcovii si se mai tin inca 5 min. Adaugam vinul si ciupercile care intre timp au fost fierte in apa cu sare.Se condimenteaza cu sare si piper si se fierbe la foc potrivit timp de 10 minute. Adaugam usturoiul taiat feliute si punem totul intr-o forma de graten. Introducem la cuptor pentru 15-20 minute pana ce pulpele sunt bine patrunse si rumenite frumos.

Se presara cu patrunjel tocat fin.


Se serveste cu salata de varza alba.

Alte retete recomandate:

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors