Pulpe de pui cu morcov si busuioc

Pentru pulpele de pui cu morcov si busuioc intr-o tava se pune un start de rondele de morcov, dupa care se aranjeaza pulpele de pui, apoi se pun printre ele usturoi taiat.

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • pulpe de pui
  • un morcov mare
  • 3-4 catei de usturoi
  • busuioc
  • ulei de masline
  • un pahar de vin rosu (contrar variantelor clasice cu vinul alb)
  • foi dafin
  • delikat
  • oregano foarte putin

Mod de preparare

Pentru pulpele de pui cu morcov si busuioc intr-o tava se pune un start de rondele de morcov, dupa care se aranjeaza pulpele de pui, apoi se pun printre ele usturoi taiat si restul rondelelor de morcov, apoi se presara condimentele, mult busuioc, delikat si se stropeste cu ulei de masline. Se toarna apoi un pahar de vin rosu, se acopera cu o foaie de aluminiu si se da la cuptor pentro o ora, la foc mijlociu. Dupa 15 minute scoatem foaia de aluminiu si lasam totul la cuptor pana pulpele de pui la cuptor se rumenesc frumos. Din 15 in 15 minute se stropesc pulpele de pui cu zeama din tava si se mai intorc din cand in cand.


Pulpele de pui cu morcov si busuioc se servesc calde.
Sursa acestei retete este blogul clinar Alice-Albinutza.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors