Pulpele de pui cu morcov sunt excelente alaturi de o garnitura de legume sote sau piure de cartofi.
Mod preparare
Se pune ceapa la calit cu cele 2 linguri de ulei, apoi se adauga usturoiul, pulpele si se prajesc putin (1-2 min) pe ambele parti. Apoi se adauga curry-ul, vinul, apa calduta, piperul si sarea, si se acopera oala(ceaun,tigaie) si se la lasa la fiert cca 20 min.
Apoi se ia capacul, se lasa sa scada apa si se lasa sa se prajeasca pulpele, intorcandule pe o parte si pe alta (sa se prajeasca pe ambele parti). Se gusta daca mai trebuie adaugata sare.
In alta tigaie se pune la calit ceapa, apoi se aduga morcovul ras, se sareaza si se prajeste amestecand din cand in cand.
Dupa ce s-a prajit morcovul se adauga peste pulpele facute si se mai lasa la foc pt 5-10 min.
Pulpele de pui cu morcov se servesc calde, alaturi de o garnitura de legume asortate ssau piure de cartofi.
Reteta de pulpe de pui cu morcov a fost propusa pe forumul Culinar.ro de Retetele Familiei.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post