Pulpe de pui cu legume este o mancare clasica, mereu la indemana, o mancare completa ce ne da energie in zilele reci.
Pulpele de pui se spala, se sareaza se ung cu ulei de masline si se dau prin rozmarin. Se incinge grill-ul si se pun pulpele de pui. Se intorc pe ambele parti, pentru a se rumeni.
Avocado se curata, i se scoate samburele si se taie feliute mici. Se stoarce deasupra zeama de la jumatate de lamaie, atat pentru gust, cat si pentru a nu se oxida.
Intr-o tigaie wok, punem sa sa topeasca untul, adaugam amestecul chinezesc de legume, avocado si condimentele pentru wok. Lasam aproximativ 10 minute, dupa care oprim focul.
Pentru aceasta reteta mi-ar fi de folos functiile fierbere innabusita si coacere ale aparatului Philips Multicooker – STEW si BAKE.
Se serveste calda!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post