Pulpe de pui cu grapefruit

Se spala pulpele, se sterg si se condimenteaza. Se storc 2 fructe. Se amesteca sucul cu 2 linguri de vin si se pun pulpele in acest amestec pentru 2 o

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 pulpe mari de pui
  • sare
  • piper
  • 3 grapefruit roz
  • 125 ml vin alb sec
  • o ceapa
  • un morcov
  • 2 fire praz
  • o lingura unt
  • 125 ml supa de pui
  • 2 linguri miere
  • 2 linguri gem de portocale

Mod de preparare

Se spala pulpele, se sterg si se condimenteaza. Se storc 2 fructe. Se amesteca sucul cu 2 linguri de vin si se pun pulpele in acest amestec pentru 2 ore. Se incinge cuptorul la 200 grade. Carnea se scoate din marinata si se aseaza in tava unsa cu ulei. Se coace circa 40 min. Se curata si se toaca ceapa, prazul se taie rondele. Ambele se calesc in unt si se condimenteaza. Se adauga sucul si vinul ramas de la marinata. Se fierb 10-12 min. Se taie felii un grapefruit si se adauga la legume impreuna cu gemul.
Pulpele de pui se servesc alaturi de acest sos.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de burta falsa cu pleurotus - O delicatesă usoara si sanatoasa

Vă prezentăm o variantă inedită și delicioasă a clasicului preparat românesc - ciorba de burtă, într-o...

Ciorba de burta falsa cu pleurotus - O delicatesă usoara si sanatoasa
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide