Se aleg pulpele superioare de pui si se curata de piele. Se infasoara in feliile de bacon si se pun in tava. Le-am pus la cuptor pentru o jumatate de
Se aleg pulpele superioare de pui si se curata de piele.
Se infasoara in feliile de bacon si se pun in tava.
Le-am pus la cuptor pentru o jumatate de ora la 350 F intr-un strop de ulei si o cana de supa de pui, intre timp am curatat si pregatit legumele.
Am ingramadit-o intrun colt in tava si am rasturnat la loc legumele. Am pus din nou la cuptor pentru alte 45 de minute de data asta la foc mai mare 450 F.
Dupa ce s-au scurs 35 de minute din cele 45 am scos carnea din tava si am lasat doar legumele sa se prajeasca un pic un grasime( apa deja era evaporata ) si am ridicat temperatura cuptorului pana la 500 F ( deci asta a durat 10 minute).
Cartofii folositi au fost din soi cu pulpa tare nu au fost fainosi deloc , din cei de culoare galbuie, deci nu din cei pentru piure.
Am pus sare doar cand am pus si legumele in tava, atunci am sarat si cartofii si carnea .
Pofta buna!
Reteta Picioare de pui cu bacon si legume la cuptor a fost propusa de SIMONA.B pe forum culinar.ro
Alte retete cu pulpe de pui gasiti aici:
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor,
Pulpe de pui umplute cu orez,
Cartofi taranesti a la bunica cu pulpe de pui
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios