Pulpele de pasare cu hribi si smantana este o mancare de carne si ciuperci foarte delicioasa. Se servesc cu mamaliguta calda sau piure de cartofi.
Pulpele de pasare cu hribi si smantana este o mancare de carne si ciuperci foarte delicioasa. Fierbem pulpele in apa cu sare, topim untul, punem buretii taiati julien, ceapa tocata marunt si lasam la calit pana scade apa din bureti. Adaugam doua cani de supa de la pulpe, lasam sa dea doua - trei clocote, apoi batem smantana cu faina si turnam peste hribi, adaugand foaie de dafin, usturoi si verdeata. Intr-un vas de copt tapetat cu unt, asezam pulpele, peste care turnam sosul cu hribi si dam pulpele de pui la cuptor incins timp de un sfert de ora.
Pulpele de pasare cu hribi si smantana se servesc cu mamaliguta calda sau piure de cartofi.
In viziunea mea un tort/desert bun atat pentru copii cat si pentru cei mari trebuie sa contina doua elemente esentiale:...
Tort cu bezea si capsuniIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala