Pulpe de iepure salbatic cu caise

Inmoaie vasul roman pentru 20 de minute in apa rece. Spala pulpele si condimenteaza-le cu piper. Curata si toaca usturoiul. Incinge uleiul si prajeste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane: 4 pulpe de iepure salbatic
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura cimbru uscat
  • 2 linguri chimen
  • 1 foaie de dafin
  • 150 ml vin alb
  • ½ l supa de carne din cub
  • 150 ml sos de soia
  • 2 linguri miere
  • 600 g cartofi
  • 2 fire de praz
  • 4 fire de telina
  • 100 g caise uscate

Mod de preparare

Inmoaie vasul roman pentru 20 de minute in apa rece. Spala pulpele si condimenteaza-le cu piper. Curata si toaca usturoiul. Incinge uleiul si prajeste bine pulpele pe ambele parti. Adauga usturoi, cimbru, chimen, foaie de dafin, toarna vin si fierbe totul. Adauga supa, sos de soia si miere. Toarna totul in vasul roman. Aseaza-l in cuptorul rece, incalzeste-l la 200 de grade si prajeste pulpele 30 de minute. Intre timp curata cartofii si prazul, spala legumele si taie-le bucatele, respectiv rondele. Dupa 30 de minute aseaza legumele peste pulpe si prajeste-le inca 30 de minute.
Alte retete recomandate

Vinete maioneza

Supa ciuperci

Ciuperci maioneza

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors