Pulpele le-am asezat in oala, una langa alta (am ales anume oala asta cu diametrul mai mic), le-am sarat, piparat. Apoi am pus deasupra usturoiul, ot
Pulpele le-am asezat in oala, una langa alta (am ales anume oala asta cu diametrul mai mic), le-am sarat, piparat.
Apoi am pus deasupra usturoiul, otetul si uleiul.
Am completat cu apa pana ce s-a acoperit carnea.
Am pus salvia si am pus oala la foc mic pentru o ora, cu capacul pus.
Dupa o ora, s-a format si sosul.
Pofta buna si nu uitati: ca sa faceti reteta asta aveti nevoie de multa salvie! E fundamentala!
Pofta buna!
Reteta Pulpe de iepure cu sos aromat - Coniglio in galera a fost propusa de any_annette pe forum culinar.ro
Alte retete cu carne de iepure gasiti aici:
Iepure sicilian ,
Iepure cu ciuperci si smantana ,
Friptura de iepure cu legume .
Am facut dupa Simona si a iesit foarte bun. Nu mi-a iesit la fel de galben si trebuia sa folosesc o forma mai mica sa iasa...
Sufleu cu ficatei