Pulpe de ied cu legume

Pulpele de ied se freaca cu sare, piper si 30gr unt. Se pun intr-o tigaie pentru cuptor si se prajesc la 200!C aproximativ 45 minute. Se adauga putin cate pu

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pulpe de ied
  • sare
  • piper
  • 90gr unt
  • 400ml supa de oase
  • 1 legatura morcovi tineri
  • 2 gulii tinere
  • 2 tulpini de telina
  • 2 legaturi cepe verzi
  • 250gr pastai de mazare verzi
  • 1/8L madeira
  • o mana plina frunze de patrunjel.

Mod de preparare

Pulpele se freaca cu sare, piper si 30gr unt. Se pun intr-o tigaie pentru cuptor si se prajesc la 200!C aproximativ 45 minute. Se adauga putin cate putin supa de oase in timp ce se prajesc. Intre timp legumele se curata, se spala si se taie capetele la fiecare morcovii, telina si guliile se fierb in apa cu sare. Pastaile se oparesc cu cepele verzi in apa cu sare pentru 1-2 minute.


Se aranjeaza legumele pe farfurie. Madeira se amesteca cu untul, pulpele se aseaza peste legume si apoi se adauga si untul. Pulpele se vor unge cu sosul din tigaie dupa ce au fost puse pe farfurie . Reteta Pulpe de ied cu legume a fost propusa de Bianca-21 Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Alte retete recomandate:

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post