Pulpe de gasca cu varza rosie

Pulpele de gasca se cresteaza cu cutitul si se condimenteaza cu sare si piper. Feliem marunt o ceapa, telina si morcovul pe care le asternem pe fundu

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 pulpe de gasca
  • 1 buc. morcov
  • o jumatate de radacina de telina
  • 2 cepe
  • o varza rosie
  • 8 bucati prune
  • 2 dl vin alb
  • o lingura de ulei
  • 3 linguri de zahaR
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pulpele de gasca se cresteaza cu cutitul si se condimenteaza cu sare si piper. Feliem marunt o ceapa, telina si morcovul pe care le asternem pe fundul unei tipsii asezand peste ele pulpele de gasca. Apoi turnam peste ele un pic de apa si le punem la cuptor unde, stropindu-le din cand in cand, le prajim pana devin crocante .

Taiem varza, cealalta ceapa si prunele in bucati. Caramelizam zaharul cu putin ulei apoi adaugam ceapa, varza si prunele ( in aceasta ordine ) si le inabusim pana se inmoaie.
Alte retete mancare recomandate

Tocanita de pui

Dovlecei umpluti

Ciulama de ciuperci

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors