Pulpe de gasca

Pulpele se condimenteaza cu sare si piper, se prajesc in putina untura incinsa. Peste ele se toarna vinul alb. Se adauga maruntaiele, morcovii taiati

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pulpe curatate de pielita
  • Maruntaie de gasca
  • 100 g morcovi
  • 100 g radacina telina
  • 100 g praz
  • 1 ceapa rosie
  • Usturoi
  • Sare
  • piper
  • 300 ml vin alb
  • 100 ml sos de aripi spaniol
  • 250 g bostani
  • 800 g varza rosie
  • 250 g miez de nuca
  • 3 linguri miere
  • Galuste de cartofi fierte

Mod de preparare

Pulpele se condimenteaza cu sare si piper, se prajesc in putina untura incinsa. Peste ele se toarna vinul alb. Se adauga maruntaiele, morcovii taiati cubulete, telina, prazul, ceapa taiata rondele, usturoiul si se baga la cuptor. Se prajeste la foc moderat (180-200 grade Celsius).

Daca e gata, se scot pulpele din tava, si zeama ramasa se da pe strecuratoare. Se inlatura grasimea de pe suprafata se pune deoparte. Sosul ramas se fierbe cu sosul spaniol si se pastreaza cald pana la servire.
Alte retete cu carne de pasare

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors