Pulpe de curcan umplute

Pulpele de curcan umplute la cuptor sunt o mancare delicioasa, la care nu aveti multe de pregatit, isi vad de treaba lor in cuptor :).

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • Ingrediente :
  • 3 ciocanele curcan dezosate
  • 500 ml supa de curcan
  • 200 grame prune uscate
  • 100 grame pesmet
  • 1 ou
  • 50 ml vin dulce
  • cimbru uscat
  • 100 g hribi uscati
  • 1 lg Vegeta

Mod de preparare

Amestecati prunele cu pesmetul si oul batut usor cu telul si umpleti pulpele de curcan.
Puneti pulpele umplute intr-un vas , condimentati cu cimbru uscat din belsug , adaugati supa de curcan , Vegeta si hribii uscati si puneti la copt la 180 grade timp de 1 1/2 ora.

Dupa ce este gata lasati sa se raceasca circa 20 de minute si scoateti pe un platou pe care il puteti taia felii. Se serveste impreuna cu sosul in care s-a copt .


Pulpele de curcan umplute se servesc cu garnitura preferata.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors