Pulpe de curcan umplute

Am despielitat pulpele. Am taiat "atele" si am taiat carnea in bucati mari. Am calit carnea, am scos-o pe-o farfurie, apoi am calit ceapa si ardeiul.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pulpe de curcan
  • 5-6 fire de ceapa
  • 1/2 ardei iute
  • 1 ardei rosu
  • sare
  • piper
  • patrunjel si condimente

Mod de preparare

Am despielitat pulpele.

Am taiat "atele" si am taiat carnea in bucati mari.

Am calit carnea, am scos-o pe-o farfurie, apoi am calit ceapa si ardeiul. Am amestecat totul si am lasat un picut la racit.

Am umplut apoi pielea cu amestecul si bagat 10 minute la cuptor.
Pofta buna!

Reteta Pulpe de curcan umplute a fost propusa de risuta pe forum culinar.ro

Alte retete cu carne de curcan gasiti aici:

Marinata pentru carne de curcan ,

Piept de curcan cu legume ,

Curcan cu fructe .

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Pariziene cu pere

Le-am tot vazut pe aceste frumoase pariziene,pe ici,pe colo chiar si pe dincolo,asa ca m-am documentat direct din curtea...

Pariziene cu pere
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide