Pulpele de cocosel de curte cu vinete fripte sunt delicioase. Pentru a prepara aceasta reteta cu carne aveti nevoie de pulpe de cocosel, vinete, ardei gras, suc de rosii si condimente.
Pulpele de cocosel de curte cu vinete fripte sunt delicioase. Pentru a prepara aceasta reteta cu carne pulpele le stropiti cu ulei si le frecati bine cu amestecul de codimente, mai putin sarea. Le puneti intr-un vas termorezistent, puneti o jumatate de cana de apa, acoperiti cu o folie si dati-le la cuptor pentru vreo 45-50 minute. Daca e pui de la magazin, 35 de minute e suficient.
Vinetele le coaceti, ca pentru salata de vinete. Le curatati apoi de coaja arsa, cu un cutit inoxidabil, le puneti la scurs. Dupa ce s-au scurs bine le tocati. Intr-o craticioara incingeti ulei si caliti ceapa, tocata marunt, ardeiul gras, tocat foarte marunt, dupa care adaugati sucul de rosii si vinetele tocate. Amestecati bine si lasati la foc domol cam 10 minute. Apoi cand carnea este aproape gata, fragezita, puneti vinetele peste si mai dati la cuptor pentru inca 15-20 minute, fara folie, reducand putin focul.
Pulpele de cocosel de curte cu vinete fripte se servesc cu patrunjel tocat.
Sursa acestei retete este blogul culinar Alice-Albinuta.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post