Pulpe cu vin si smantana

Pulpele cu vin si smantana sunt delicioase si se prepara foarte usor. Se caleste ceapa in ulei. Se adauga pulpele si se rumenesc putin.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 pulpe inferioare
  • 2 cepe medii
  • taiate marunt
  • 100 ml vin alb
  • 1 pahar smantana
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Pulpele cu vin si smantana sunt delicioase si se prepara foarte usor. Se caleste ceapa in ulei.
Se adauga pulpele si se rumenesc putin.
Se adauga sare, piper, vinul si cam tot atata apa.
Se lasa sa se innabuse 15-20 minute dupa care se adauga smantana si se lasa sa mai dea vreo 2-3 clocote.


Pulpele cu vin si cu smantana se potrivesc de minune cu mamaliga!

Sursa acestei retete este blogul culinar mitinitta.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors