Pulpa de vita la tava cu usturoi

Pentru pulpa de vita la tava cu usturoi carnea se curata si se spala. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Usturoiul se curata si se taie felii.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • carne de vita fara os - 600 g
  • ceapa - 50 g
  • usturoi - 15 g
  • ulei - 100 ml
  • apa - 200 ml
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru pulpa de vita la tava cu usturoi carnea se curata si se spala. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Usturoiul se curata si se taie felii. Carnea se sareaza si se condimenteaza cu piper, se aseaza in tava unsa cu ulei, se adauga ceapa si usturoi, se pun 200 ml apa si se introduce la cuptor. Din cand in cand se stropeste cu jiul format. Dupa frigere se raceste si se portioneaza in 10 bucati.

Pulpa de vita la tava cu usturoi se serveste calda sau rece.


Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors