Pulpa de vita la cuptor

Pulpa de vita se pune la oala de presiune impreuna cu celelalte ingrediente, mai putin pasta de tomate, se acopera cu apa si se fierbe cca. 30 minute.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 5 Kg pulpa de vita
  • piper
  • sare
  • cimbru
  • 1 foaie de dafin
  • 2 linguri pasta de tomate

Mod de preparare

Pulpa de vita se pune la oala de presiune impreuna cu celelalte ingrediente, mai putin pasta de tomate, se acopera cu apa si se fierbe cca. 30 minute. Se scoate dupa ce s-a racit, se taie felii de 1cm. grisime si se aseaza in tava de cuptor. Din 150 ml. supa rezultata in urma fierberii si pasta de tomate, se prepara un sos care se toarna peste friptura. Se da la cuptorul incins la 200 grade cca. 15 minute.
Cu piure, orez, garnitura de diferitae legume etc.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Papricas de pui

Papricas de pui
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala