Pulpa de rata la gratar

Reteta rata la cuptor este o mancare eleganta si potrivita pentru meniurile de sarbatoare. Pentru a pregati aceasta reteta ai nevoie de: pulpa de rata, margarina, miere.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o pulpa de rata
  • 50 g margarina
  • 2 linguri miere
  • sare
  • piper macinat

Mod de preparare

Pentru a prepara pulpa de rata la gratar se curata carnea si se inteapa cu furculita din loc in loc si se pune cu margarina. Carnea se aseaza pe un gratar, deasupra unei tavi in care se scurge grasimea topita in timpul coptului.

Se pune in cuptorul incins si se lasa 60 de minute. Intre timp, se intoarce carnea si se scurge grasimea din tava. Din grasime combiata cu miere iese un sos pentru friptura de rasa delicios. Cu el se unge carnea de mai multe ori, pana in momentul in care este rumenita.


Se serveste cu felii de ridichi.

Alte retete recomandate:

Rata la cuptor

Rata salbatica cu masline

Rata salbatica cu portocale

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu ricotta si caise

Delicioasa, bineinteles! :) 

Prajitura cu ricotta si caise
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala