Se alege o bucata de pulpa care are aproximativ aceeasi grosime de la un capat Ia celalalt. Se spala si se curata carnea, apoi se taie pe lung, chiar
Se alege o bucata de pulpa care are aproximativ aceeasi grosime de la un capat Ia celalalt. Se spala si se curata carnea, apoi se taie pe lung, chiar pe mijloc, fara a se sectiona de tot, lasandu-se in partea de jos o portiune netaiata de aproximativ doi-trei centimetri. Se cresteaza spre dreapta si spre stanga si se scoate o fasie de carne din mijloc. Daca este nevoie, pulpa astfel taiata se bate cu ciocanul, sa se mai subtieze.
Pentru umplutura, se toaca fasia de carne din interiorul pulpei impreuna cu ceapa se calesc. Miezul de paine se amesteca bine cu carnea, verdeata tocata marunt, sare si piper.
Se umple pulpa cu aceasta compozitie, se leaga pulpa cu o sfoara, avand grija ca pulpa sa aiba aceasi grosime peste tot, se adauga supa de carne si se introduce in cuptor. Se lasa la cuptor timp de aproximativ o ora. Din cand in cand se intoarce cu grija. La final se adauga smantana.
Alte reteteculinare recomandate
Ardei umpluti
Tocanita de pui
Ciulama de ciuperci
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post