Pulpa de porc cu spanac

Se taie carnea de porc, se sareaza si se prajeste in ulei. Spanacul, curatat si spalat, se fierbe in apa clocotita si cand se raceste, se taie in buca

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg pulpa de porc
  • 2 kg de spanac
  • 6 linguri de ulei
  • 2 cepe
  • 4 rosii mijlocii
  • 2 linguri de bulion
  • 2 linguri de faina
  • 4 catei de usturoi
  • o jumatate de lamaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie carnea de porc, se sareaza si se prajeste in ulei. Spanacul, curatat si spalat, se fierbe in apa clocotita si cand se raceste, se taie in bucati mari. Se curata ceapa, se taie solzisori si se inabusa, impreuna cu usturoiul taiat marunt, in uleiul in care a fost prajita carnea, adaugandu-se si putina apa. Rosiile se oparesc si se decojesc, iar bulionul se dilueaza cu apa. Atunci cand ceapa s-a rumenit, se adauga rosiile tocate marunt, bulionul, faina dezlegata cu putina apa, spanacul si carnea.

Se potriveste de sare si piper si se lasa sa fiarba 30 de minute, pana cand scade. Cand este aproape gata, se adauga sucul de lamaie si se amesteca.
Alte retete mancare recomandate

Ardei umpluti

Tocanita de pui

Dovlecei umpluti

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors