Se taie pulpa de porc in bucatele, care se prajesc in ulei incins, rumenindu-se pe toate partile, apoi se scot. Se curata ceapa, se taie solzisori si
Se taie pulpa de porc in bucatele, care se prajesc in ulei incins, rumenindu-se pe toate partile, apoi se scot. Se curata ceapa, se taie solzisori si se caleste in acelasi ulei. Se adauga sare, piper, ghimbir si boia iute si se toarna o cana de supa de carne, dupa care se adauga piersicile, spalate, curatate de samburi si taiate in felii. Se lasa la foc mic, sa fiarba inabusit.
Intre timp, se taie marunt cealalta ceapa si se caleste. Se curata dovleceii de coaja, se indeparteaza semintele si ceea ce ramane se taie in cubulete. Se caleste dovlecelul impreuna cu ceapa, adaugandu-se un praf de sare si putin piper. Se adauga orezul, se caleste si acesta timp de cateva minute, dupa care se stinge cu supa ramasa.
Se presara patrunjel tocat.
Alte retete mincare recomandate
Ardei umpluti
Tocanita de pui
Ciulama de ciuperci
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala