Pulpa de porc cu piersici si orez

Se taie pulpa de porc in bucatele, care se prajesc in ulei incins, rumenindu-se pe toate partile, apoi se scot. Se curata ceapa, se taie solzisori si

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600 g pulpa de porc
  • 4 piersici
  • 2 cepe
  • 4 linguri de ulei
  • o cana de orez
  • un dovlecel
  • o lingurita de praf de ghimbir
  • un varf de lingurita de boia iute
  • 2 cani de supa de carne
  • o legatura de patrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie pulpa de porc in bucatele, care se prajesc in ulei incins, rumenindu-se pe toate partile, apoi se scot. Se curata ceapa, se taie solzisori si se caleste in acelasi ulei. Se adauga sare, piper, ghimbir si boia iute si se toarna o cana de supa de carne, dupa care se adauga piersicile, spalate, curatate de samburi si taiate in felii. Se lasa la foc mic, sa fiarba inabusit.

Intre timp, se taie marunt cealalta ceapa si se caleste. Se curata dovleceii de coaja, se indeparteaza semintele si ceea ce ramane se taie in cubulete. Se caleste dovlecelul impreuna cu ceapa, adaugandu-se un praf de sare si putin piper. Se adauga orezul, se caleste si acesta timp de cateva minute, dupa care se stinge cu supa ramasa.
Se presara patrunjel tocat.

Alte retete mincare recomandate

Ardei umpluti

Tocanita de pui

Ciulama de ciuperci

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors