Se curata pulpa de porc, se feliaza si se sareaza. Se curata doua cepe si se taie marunt. Ceapa si carnea se aseaza intr-o tava, se adauga un pic de u
Se curata pulpa de porc, se feliaza si se sareaza. Se curata doua cepe si se taie marunt. Ceapa si carnea se aseaza intr-o tava, se adauga un pic de ulei si apa, si se introduce tava Ia cuptor, lasandu-se pana cand se fragezeste carnea. Se adauga vinul si se mai lasa timp de zece minute.
Morcovii se curata, se taie in rondele si se fierb. Fasolea verde se spala, se rupe in bucatele si se fierbe impreuna cu mazarea, adaugandu-se si putin unt, un praf de sare si o lingurita de zahar. Sfecla se fierbe in apa cu sare. Dupa ce s-a racit, se curata de coaja si se taie in felii. Se taie o ceapa marunt si se caleste in ulei incins. Se spala ardeii, se curata de cotoare si de seminte si se taie in bucatele. Se calesc impreuna cu ceapa. Coaja vinetelor se indeparteaza alternativ, o fasie da, una nu, pe lungime. Se taie pe jumatate, tot pe lungime, si apoi in felii. Se presara cu sare si se lasa cateva minute la scurs. Se incinge putin ulei, se dau vinetele prin faina si se prajesc. Se asaza carnea pe un platou si se pun legumele de jur imprejur: rondelele de morcovi, feliile de sfecla, fasolea si mazarea intr-o parte, ardeiul rosu si feliile de vinete. Se presara un praf de sare si de piper si se orneaza cu patrunjel verde, tocat.
Alte retete mancare recomandate
Ardei umpluti
Tocanita de pui
Ciuperci umplute
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post