Pulpa de miel umpluta cu tocatura

Se curata de pielita si os pulpa de miel. Se sareaza si se umple cu carnea de carnati, amestecata cu sare, piper si verdeata tocata foarte marunt. Pu

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pulpa de miel
  • sare
  • piper
  • 250 gr carne pentru carnati
  • patrunjel si marar verde
  • 1 ceapa
  • 1 pahar apa
  • 1 morcov
  • 50 gr untura

Mod de preparare

Se curata de pielita si os pulpa de miel. Se sareaza si se umple cu carnea de carnati, amestecata cu sare, piper si verdeata tocata foarte marunt. Pulpa de miel se ruleaza, se leaga cu ata si se pune intr-un vas cu ceapa, morcovul taiat bucati, untura si apa. Se acopera cu un capac vasul si se introduce in cuptorul incalzit, la foc mic. Se lasa carnea sa se friga circa o ora si jumatate.


Se serveste cu legume sote.

Alte retete:

Cartofi la cuptor Chiftele Placinta de dovleac

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post