Curatam pulpa de pielite, o spalam si o scurgem de apa cu un servet. O impanam din loc in loc cu cativa catei de usturoi si cu rozmarin apoi o punem i
Curatam pulpa de pielite, o spalam si o scurgem de apa cu un servet. O impanam din loc in loc cu cativa catei de usturoi si cu rozmarin apoi o punem intr-o tava adanca.
Puneti in tava peste pulpa de miel uleiul, vinul, supa, 2 capatani de usturoi taiate in jumatati, sare, piper dupa gust.
Punem tava in cuptorul incins si coacem pulpa la foc potrivit pana cand carnea este bine patrunsa. Din cand in cand stropim pulpa cu sosul din tava pentru ca aceasta sa se rumeneasca frumos.
Servim carnea calda, taiata in feliute cu garnitura de legume.
Am fost atat de preocupata sa fac alte retete la blaturile de tort, incat am uitat sa va prezint si reteta mea clasica.
Blat de tort vanilat