Pulpa de miel la cuptor cu usturoi

Curatam pulpa de pielite, o spalam si o scurgem de apa cu un servet. O impanam din loc in loc cu cativa catei de usturoi si cu rozmarin apoi o punem i

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pulpa miel
  • 300 ml supa
  • 50ml ulei
  • 2 capatani de usturoi
  • 200 ml vin rosu sec
  • 3-4 fire rozmarin
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Curatam pulpa de pielite, o spalam si o scurgem de apa cu un servet. O impanam din loc in loc cu cativa catei de usturoi si cu rozmarin apoi o punem intr-o tava adanca.

Puneti in tava peste pulpa de miel uleiul, vinul, supa, 2 capatani de usturoi taiate in jumatati, sare, piper dupa gust.

Punem tava in cuptorul incins si coacem pulpa la foc potrivit pana cand carnea este bine patrunsa. Din cand in cand stropim pulpa cu sosul din tava pentru ca aceasta sa se rumeneasca frumos.
Servim carnea calda, taiata in feliute cu garnitura de legume.

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post