Pulpa de miel la cuptor

Curatati pulpa si spalati-o. Ungeti-o cu ulei si presarati-o cu sare, piper, cimbru si coriandru macinat. Se pune int

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pulpa de miel
  • 4 cepe mari
  • 2 capatani de usturoi
  • 2-3 fire de marin
  • 4-5 frunze de salvie
  • 250 ml vin alb sec
  • 100 ml ulei
  • cimbru uscat
  • piper boabe
  • boabe de coriandru macinate
  • 2-3 foi de dafin
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Curatati pulpa si spalati-o. Ungeti-o cu ulei si

presarati-o cu sare, piper, cimbru si coriandru macinat. Se pune intr-o tava adanca, se adauga vinul, uleiul, foile dedafin, salvia si marinul.

Se curata ceapa se spala si se taia in 3-4 felii groase.

Capatanile de de jur-mprejur pulpei feliile de ceapa si jumatatile de usturoi cu partea taiata in jos. Puneti si o cana cu apa si puneti tava in cuptorul incins. Coaceti pulpa la foc potrivit, pana cand se patrunde bine si se rumeneste frumos pe deasupra.
Alte retete de Pasti :

Friptura de miel coroana

Drob de miel

Pulpa de miel la cuptor

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala