Pulpa de iepure cu ciuperci

Se curata bine pulpele de iepure, se pudreaza cu sare si piper, se freaca cu boia si se dau la cuptor intr-o tava unsa cu ulei. Se lasa sa se rumeneas

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 pulpe de iepure
  • 200 g ciuperci proaspete
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 2 linguri ulei
  • 50 ml vin rosu
  • boia dulce
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata bine pulpele de iepure, se pudreaza cu sare si piper, se freaca cu boia si se dau la cuptor intr-o tava unsa cu ulei.

Se lasa sa se rumeneasca pe ambele parti circa 15 minute si se scot din tava.

In grasimea din tava se caleste ceapa tocata marunt, ciupercile si patrunjelul maruntit.

Se aseaza deasupra pulpele de iepure si se adauga din cand in cand putin vin alternand cu apa.

Se lasa sa se fiarba la cuptor pana cand iepurele este bine patruns.
Se serveste cald.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors