Pulpa de berbec la tava

Carnea trebuie sa fie de berbec tinar, taiat cu 2-3 zile inainte de preparare. Cu o ora inainte de preparare se curata pulpa de pielite si de toata gr

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 kg pulpa
  • 50 gr. slanina
  • 2 linguri ulei
  • 7-8 catei usturoi
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea trebuie sa fie de berbec tinar, taiat cu 2-3 zile inainte de preparare. Cu o ora inainte de preparare se curata pulpa de pielite si de toata grasimea, se impaneaza cu bucatele de slanina si usturoi, se sareaza si se unge cu ulei. Se asaza apoi intr-o tava cu ulei si se pune la cuptor la foc potrivit. Din cind in cind se stropeste cu zeama din tava pina se fragezeste. Cind este gata se serveste taiata in felii cu fasole pireu sau boabe si sosul degresat.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Tort de ciocolata cu migdale

Un tort ciocolatos intens cu note subtile de migdale. Reteta de blat am luat-o de pe site-ul...

Tort de ciocolata cu migdale
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide