Pulpa de berbec inabusita

Se curata pulpa de pielite si de grasime. Trebuie impanata cu slanina si usturoi. Pui pulpa intr-o cratita cu unturÄ

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg pulpa de berbec
  • 50 g slanina afumata
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 lingura
  • sare
  • piper
  • 3 cepe
  • 1 pahar cu vin alb
  • 11 zeama de carne
  • 1 frunza dafin

Mod de preparare

Se curata pulpa de pielite si de grasime. Trebuie impanata cu slanina si usturoi.

Pui pulpa intr-o cratita cu untura si o lasi sa se

prajeasca pana se rumeneste.

Cand e gata, scoti pulpa, iar pe fundul cratitei asezi felii de slanina, felii de ceapa si de morcovi.

Deasupra se pune friptura usor rumenita.

Torni un pahar de vin si o lasi pe foc descoperita, pana scade aproape tot sosul.

Torni zeama de carne, adaugi o frunza de dafin, aco-

peri si lasi sa fiarba inabusit aproximativ 1 ora.

In acest timp, ungi pulpa de cateva ori cu zeama din vas. Cand friptura este patrunsa, cureti sosul de grasime si treci legumele prin sita.
Sosul strecurat il servesti langa friptura.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala