Pulpa de berbec inabusita

Se curata pulpa de pielite si de grasime. Trebuie impanata cu slanina si usturoi. Pui pulpa intr-o cratita cu unturÄ

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg pulpa de berbec
  • 50 g slanina afumata
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 lingura
  • sare
  • piper
  • 3 cepe
  • 1 pahar cu vin alb
  • 11 zeama de carne
  • 1 frunza dafin

Mod de preparare

Se curata pulpa de pielite si de grasime. Trebuie impanata cu slanina si usturoi.

Pui pulpa intr-o cratita cu untura si o lasi sa se

prajeasca pana se rumeneste.

Cand e gata, scoti pulpa, iar pe fundul cratitei asezi felii de slanina, felii de ceapa si de morcovi.

Deasupra se pune friptura usor rumenita.

Torni un pahar de vin si o lasi pe foc descoperita, pana scade aproape tot sosul.

Torni zeama de carne, adaugi o frunza de dafin, aco-

peri si lasi sa fiarba inabusit aproximativ 1 ora.

In acest timp, ungi pulpa de cateva ori cu zeama din vas. Cand friptura este patrunsa, cureti sosul de grasime si treci legumele prin sita.
Sosul strecurat il servesti langa friptura.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors