Puicuta asta se pregateste cu un vin alb din regiunea Jura/Franta Eu am folosit un Chardonnay-Côtes du Jura Taiem bucati gainuta. Saram si piperam.
Puicuta asta se pregateste cu un vin alb din regiunea Jura/Franta
Eu am folosit un Chardonnay-Côtes du Jura
Taiem bucati gainuta. Saram si piperam. Rumenim bucatile bine in unt.
Adaugam ceapa tocata. Cind devine transparenta, stingem carnea cu vin.
Condimentam si dam in cuptorul preincalzit la 200°C timp de jumatate de ora.
Dupa care adaugam ciupercile intregi si lasam inca 20 de minute.
(timp care-l folosim la incalzit apa cu sare,pentru fiert pastele).
Scoatem vasul din cuptor, adaugam creme fraiche-ul, amestecam si mai lasam 5 minute la foc (pe plita,nu in cuptor).
Pastele
Am framintat aluatul si l-am lasat la odihna acoperit, vreo jumatate de ora. Am intins foaia si am taiat model Reginette.
Se fierb in apa cu sare, pina se ridica deasupra.
Daca le fierbieti imediat cind le faceti, ajunge 1-2 minute, daca-s uscate, maxim 5 minute.
Pofta buna!
Reteta Puicuta cu vin (Ã la Jurassiene) a fost propusa de MAYA pe forum culinar.ro
Alte retete cu carne de pui: Pui cu sos de vin si mustar
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios