Pui Zingara este o mancare cu carne de pui de origine italiana.
Pui Zingara este o mancare cu carne de pui de origine italiana. Pieptul de pui se taie in felii, nu prea subtiri si se aplatizeaza cu palma. Feliile de piept se condimenteaza, se dau prin faina si se prajesc in ulei pe ambele parti.
Sunca taiata fasii subtiri si ciupercile scurse de zeama din conserva se calesc in unt 5 min, turnam peste ele apa si vinul apoi se pun si feliile de piept de pui. Se fierb cam 20 min,se condimenteaza dupa gust cu delikat, boia si piper.
Pui Zingara se serveste cu garnitura de cartofi natur si presarat cu patrunjel verde taiat fin. Pofta buna!
Cutit traditional japonez Santoku, marca Zwilling de la KitchenShop mi-ar fi de folos la prepararea retetei !
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post