Intr-un vas, pe foc, se pun 40 gr unt. cat timp untul se incinge se spala si se leaga puiul, iar apoi se pune la fiert pe foc mic. Cand apa a scazut,
Intr-un vas, pe foc, se pun 40 gr unt. cat timp untul se incinge se spala si se leaga puiul, iar apoi se pune la fiert pe foc mic. Cand apa a scazut, iar puiul incepe sa se prajeasca, se adauga sare, piper si se lasa la rumenit frumos in cuptor. Ciupercile si arpagicul se fierb in unt o jumatate de ora. Dupa ce au scazut, se toarna peste pui si se mai lasa in cuptor sa fiarba impreuna inca zece minute.
Se serveste cald.
Alte retete culinare:
Ciuperci la cuptor
Placinta de dovleac
Tocanita de pui
Ador ciupercile de padure, imi plac si ori de cate ori am ocazia, le savurez cu mare pofta in preparate diverse.
Tocanita de galbiori cu sos de smantana si usturoi