Pui vanatoresc

Intr-un vas, pe foc, se pun 40 gr unt. cat timp untul se incinge se spala si se leaga puiul, iar apoi se pune la fiert pe foc mic. Cand apa a scazut,

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui
  • 60 gr unt
  • 300 gr ciuperci
  • 8 bucati arpagic
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Intr-un vas, pe foc, se pun 40 gr unt. cat timp untul se incinge se spala si se leaga puiul, iar apoi se pune la fiert pe foc mic. Cand apa a scazut, iar puiul incepe sa se prajeasca, se adauga sare, piper si se lasa la rumenit frumos in cuptor. Ciupercile si arpagicul se fierb in unt o jumatate de ora. Dupa ce au scazut, se toarna peste pui si se mai lasa in cuptor sa fiarba impreuna inca zece minute.


Se serveste cald.

Alte retete culinare:

Ciuperci la cuptor

Placinta de dovleac

Tocanita de pui

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Tocanita de galbiori cu sos de smantana si usturoi

Ador ciupercile de padure, imi plac si ori de cate ori am ocazia, le savurez cu mare pofta in preparate diverse.  

Tocanita de galbiori cu sos de smantana si usturoi
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide