Intr-un vas, pe foc, se pun 40 gr unt. cat timp untul se incinge se spala si se leaga puiul, iar apoi se pune la fiert pe foc mic. Cand apa a scazut,
Intr-un vas, pe foc, se pun 40 gr unt. cat timp untul se incinge se spala si se leaga puiul, iar apoi se pune la fiert pe foc mic. Cand apa a scazut, iar puiul incepe sa se prajeasca, se adauga sare, piper si se lasa la rumenit frumos in cuptor. Ciupercile si arpagicul se fierb in unt o jumatate de ora. Dupa ce au scazut, se toarna peste pui si se mai lasa in cuptor sa fiarba impreuna inca zece minute.
Se serveste cald.
Alte retete culinare:
Ciuperci la cuptor
Placinta de dovleac
Tocanita de pui
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios