Pui umplut la sare

Toate legumele se toaca maunt si se amesteca, intr-un castron, impreuna cu maruntaiele tocate de asemenea foarte marunt. Se condimenteaza cu sare, pip

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pui de circa 1 kg
  • maruntaiele
  • o ceapa
  • un morcov
  • un ardei
  • o rosie
  • sare
  • piper
  • o lingura de ulei
  • vegeta
  • 50 gr. maioneza asortata de usturoi

Mod de preparare

Toate legumele se toaca maunt si se amesteca, intr-un castron, impreuna cu maruntaiele tocate de asemenea foarte marunt. Se condimenteaza cu sare, piper si vegeta dupa gust.

Puiul bine uscat se umple cu compozitia de legume si maruntaie si se coase. Se unge cu ulei si vegeta si se asaza pe spate intr-un vas, de preferinta din tuci sau aluminiu, in care s-a pus un strat de circa un cm de sare gronjoasa si se introduce in cuptorul bine incins.
Cind este facut, se taie pe piept si se serveste cu maioneza turnata deasupra.

Se serveste rece sau cald si cu o garnitura de legume natur amestecate cu umplutura.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala