Pui umplut cu spaghete

Se da casul pe razatoarea mare. Kaizerul se taie cubulete. Intr-o oala se pune apa cu sare, la fiert si cand clocoteste se adauga spaghetele, o lingur

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • un pui pentru umplut
  • un pachet de spaghete
  • 50 gr cas
  • 150 gr de kaizer
  • oregano
  • sare
  • piper
  • boia
  • ac si ata pentru cusut

Mod de preparare

Se da casul pe razatoarea mare. Kaizerul se taie cubulete. Intr-o oala se pune apa cu sare, la fiert si cand clocoteste se adauga spaghetele, o lingurita de ulei si se lasa in continuare pe foc, amestecand din cand in cand, pana ce pastele sunt moi. Apoi se scurg intr-o strecuratoare, fara a turna apa rece peste ele. Intr-un vas se pun spaghetele, casul, cubuletele crude de kaizer, sare, piper, oregano, dupa gust si se amesteca bine. Se condimenteaza puiul cu sare, piper, boia pe ambele parti. Se introduce amestecul de paste in pui si se coase cu ac si ata de cusut, sa nu iasa compozitia. Intr-o tava se aseaza puiul, se pune ulei si apa, si se da la cuptorul incalzit in prealabil, la foc potrivit, pana se rumeneste.


Se serveste cald ca fel principal.

Alte retete recomandate:

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Tocanita de galbiori cu sos de smantana si usturoi

Ador ciupercile de padure, imi plac si ori de cate ori am ocazia, le savurez cu mare pofta in preparate diverse.  

Tocanita de galbiori cu sos de smantana si usturoi
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide