Pui umplut, cu sos de mustar

Pipota, ficatul si miezul de paine muiat in apa se dau prin masina de tocat. Se amesteca compozitia rezultata cu patrunjel verde tocat marunt sau cu

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pui mare
  • 50 gr unt
  • 1 felie miez de paine
  • 1 ceapa
  • 3 oua
  • 2 linguri smantana
  • 1 ficat
  • 1 pipota
  • patrunjei verde
  • 1 lingurita faina
  • 1 lingurita mustar
  • ciuperci

Mod de preparare

Pipota, ficatul si miezul de paine muiat in apa se dau prin masina de tocat. Se amesteca compozitia rezultata cu patrunjel verde tocat marunt sau cu tarhon, cu sare, piper si cateva ciuperci. Se umple puiul, se coase si se pune intr-un vas impreuna cu zeama de carne sau apa. Vasul se acopera cu un capac si se fierbe in cuptor. Dupa aproximativ jumatate de ora se pune intr-o tigaie, pe foc, o lingurita de faina si untul, se omogenizeaza bine, se adauga smantana cu galbenusurile batute, verdeata tocata si se toarna acest sos peste pui. Se lasa sa mai fiarba iar inainte de servire se adauga in sos mustarul.


Se serveste cald.

Alte retete culinare:

Piept de pui cu smantana

Pui cu conopida si sos alb

Placinta cu spanac si carne de pui

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post