Se taie pipota in cuburi mici , daca sint mai multe se trec prin masina de tocat. Se toaca ceapa marunt si impreuna cu pipota (pipotele) se pune intr-
Se taie pipota in cuburi mici , daca sint mai multe se trec prin masina de tocat. Se toaca ceapa marunt si impreuna cu pipota (pipotele) se pune intr-o cratita de 1 ½ l. Se caleste ceapa impreuna cu orezul 2-3 minute pe foc mic, se amesteca mereu, apoi se stinge cu ½ l de apa fierbinte. Se potriveste de sare sau se pune o lingurita cu "Vegeta" si se lasa sa fiarba incet, acoperit. Se ia vasul de pe foc si cind lichidul este aproape rece, se adauga ficatul crud, tocat marunt, ouale, un virf de cutit de piper, marar si patrunjel tocate si 100 gr. de ciuperci. Puneti compozitia in pieptul puiului, umpleti-l si coaseti taietura. Dati la cuptor in tava cu putina apa si grasime si intoarceti puiul pe toate partile sa se rumeneasca frumos. Cind este gata, scoateti ata.
Serviti cu salata de cruditati sau ochiuri
Mai mereu fac compot de cirese si de visine dar separat, insa acum am ales sa le combin. M-am gandit eu asa: cirese coapte si...
Compot de cirese cu visine