Pui umplut cu ficatei

Ceapa se taie in 4 ,usturoiul in jumatate si se toaca in robot impreuna cu ficateii,verdeata,ouale crude si condimentele. Se adauga painea firimitur

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui
  • 2-3 felii paine veche de 1-2 zile(sa fie mai tare)
  • 2oua
  • 3catei usturoi
  • 1ceapa
  • 4-5 ficatei de pui
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • 200ml supa pui

Mod de preparare

Ceapa se taie in 4 ,usturoiul in jumatate si se toaca in robot impreuna cu ficateii,verdeata,ouale crude si condimentele. Se adauga painea firimituri, pentru a absoarbe din sucul lasat.

puiul spalat si uscat putin se condimenteaza cu sare si piper in interior si se pune umplutura. Se prinde cu scobitori dar se poate si coase.

Pentru ca mi-a mai ramas umplutura am pus si sub pielea puiului pe care am dezlipit-o incet sa nu se rupa. Se pune puiul in tava si se toarna supa .

Se pun optional cativa cartofi langa pui si se presara deasupra cativa fulgi de margarina si condimente(sare si piper)

Se tine la cuptor 1,5-2ore timp in care se intoace si pe partea cealalta.

E gata cand s-a prajit frumos iar furculita intra usor in carne
Se serveste alaturi de cartofii din tava si muraturi.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici

In urma unei provocari :) am revenit cu aceasta supa bio revigoranta.   S-a scris mult despre aceste plante cat de...

Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide