pui umplut cu ciuperci si ananas

Se pune puiul intr-o forma ce merge la cuptor se unge cu delikat, mirodenii ce aveti in casa puneti usturoiul in interiorul puiului cat si prin taietu

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pui
  • delikat la ochi
  • ciuperci conserva 500g
  • 1 cutie ananas
  • 8 catei usturoi
  • mirodenii

Mod de preparare

Se pune puiul intr-o forma ce merge la cuptor se unge cu delikat, mirodenii ce aveti in casa puneti usturoiul in interiorul puiului cat si prin taieturile realizate cu cutitul la fantezia dvs.

De adauga cipercile atat in interiorul puiului cat si in jurul lui, iar la sfarsit ananasul rupt cu mana impreuna cu zeama si un strop de vin.

Se acopera cu folie de aluminiu se da la cuptor 1h30min dupa care se lasa fara folie si se mai lasa pana prinde o culoare un pic aurie.

Atentie sa va ramana si sos.

Daca doriti mai suculent puteti pune 2 cutii ananas.


La un pahar de vin alb garnitura e deja inclusa.

Pofta buna!

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Pariziene cu pere

Le-am tot vazut pe aceste frumoase pariziene,pe ici,pe colo chiar si pe dincolo,asa ca m-am documentat direct din curtea...

Pariziene cu pere
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide