Se pune puiul intr-o forma ce merge la cuptor se unge cu delikat, mirodenii ce aveti in casa puneti usturoiul in interiorul puiului cat si prin taietu
Se pune puiul intr-o forma ce merge la cuptor se unge cu delikat, mirodenii ce aveti in casa puneti usturoiul in interiorul puiului cat si prin taieturile realizate cu cutitul la fantezia dvs.
De adauga cipercile atat in interiorul puiului cat si in jurul lui, iar la sfarsit ananasul rupt cu mana impreuna cu zeama si un strop de vin.
Se acopera cu folie de aluminiu se da la cuptor 1h30min dupa care se lasa fara folie si se mai lasa pana prinde o culoare un pic aurie.
Atentie sa va ramana si sos.
Daca doriti mai suculent puteti pune 2 cutii ananas.
La un pahar de vin alb garnitura e deja inclusa.
Pofta buna!
Le-am tot vazut pe aceste frumoase pariziene,pe ici,pe colo chiar si pe dincolo,asa ca m-am documentat direct din curtea...
Pariziene cu pere