Pui umplut cu ciuperci la cuptor este foarte simplu de facut. Aveti nevoie de un pui intreg pentru acest fel de mancare.
Pui umplut cu ciuperci la cuptor este foarte simplu de facut. Aveti nevoie de un pui intreg pentru acest fel de mancare. Acesta trebuie bine spalat si golit de maruntaie
Ficatul si ciupercile se amesteca cu pesmetul pana obtineti o pasta. La aceasta adaugati si ceapa tocata, ou si condimente. Cu aceasta compozitie s eumple puiul.
Ca sa nu iasa umplutura legati sau coaseti oricficiile, dupa care masati bine in exterior cu un sos facut din ulei, sare, piper, vegeta si putin din condimentele de pui.
Cand ati terminat si cu aceasta operatiune puneti puiul intr-o tava cu pereti mai inalti. Mai turnati o jumatate de litru de apa si un sfert de litru de ulei si puneti la cuptor pe foc mijlociu. Din jumate in jumate de ora scoateti puiul si il stropiti cu sos. Se lasa in total cam o ora si jumatate.
E gata cand puiul este frumos rumenit pe toate partile si are carnea patrunsa si frageda.
Pui umplut cu ciuperci la cuptor se serveste cu garnitura de cartofi natur sau piure de cartofi, la fel de bine se poate servi si cu orez fiert.
O tava cu pereti inalti de la Kitchen Shop mi-ar fi foarte utila la aceasta reteta.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post