Pui umplut cu ciuperci

Taie marunt ciupercile curatate si inabuse-le in putin unt. Inmoaie chifla in lapte, iar cand a devenit moale strange-o putin. Amesteca chifla umeda,

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui
  • 1 chifla
  • 1 galbenus
  • ciuperci
  • lapte
  • unt
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Taie marunt ciupercile curatate si inabuse-le in putin unt. Inmoaie chifla in lapte, iar cand a devenit moale strange-o putin. Amesteca chifla umeda, galbenusul, putin unt, ciupercile racite, sare si piper. Umple puiul cu aceasta umplutura. Stropeste-l cu putina grasime fierbinte, prajeste-l in cuptor la temperatura medie, stropind din cand in cand cu grasime (si eventual cu putina apa), pana devine auriu.
Alte retete recomandate

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu aluat razuit, reteta usoara si delicioasa

Aceasta prajitura am gasit-o sub numele de "Blanita mielului" in caietul vechi din care am luat-o, insa am vazut ca...

Prajitura cu aluat razuit, reteta usoara si delicioasa
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala