Taie marunt ciupercile curatate si inabuse-le in putin unt. Inmoaie chifla in lapte, iar cand a devenit moale strange-o putin. Amesteca chifla umeda,
Taie marunt ciupercile curatate si inabuse-le in putin unt. Inmoaie chifla in lapte, iar cand a devenit moale strange-o putin. Amesteca chifla umeda, galbenusul, putin unt, ciupercile racite, sare si piper. Umple puiul cu aceasta umplutura. Stropeste-l cu putina grasime fierbinte, prajeste-l in cuptor la temperatura medie, stropind din cand in cand cu grasime (si eventual cu putina apa), pana devine auriu.
Alte retete recomandate
Aceasta prajitura am gasit-o sub numele de "Blanita mielului" in caietul vechi din care am luat-o, insa am vazut ca...
Prajitura cu aluat razuit, reteta usoara si delicioasaIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala