Pui umplut cu carnati

Aceasta reteta de pui umplut provine din Ardeal. Aveti nevoie de un pui, carnati afumati, taitei cu ou, condimente si legume.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui de 2 kg
  • 200 gr carnati
  • 80 gr taietei
  • untura
  • sare
  • piper
  • morcovi
  • patrunjel
  • delikat

Mod de preparare

Aceasta reteta de pui umplut provine din Ardeal. Pentru prepararea acestei retete cu carne de pui se taie carnatii rondele si se rumenesc in putina untura. Se adauga taieteii cruzi si se amesteca bine. Se pune o lingurita de boia dulce si se umple puiul cu aceasta compozitie. Se coase, apoi se pune intr-o oala la fiert, impreuna cu morcovii si patrunjelul curatate si taiate rondele. Se scoate apoi puiul, dupa ce a fiert si se pune intr-o tava, se sareaza si se adauga putina supa. Se introduce in cuptor tava si se lasa la rumenit.


Puiul umplut se serveste cald.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cornulete cu umplutura de dovleac copt

Pentru ca aveam destul dovleac copt m-am gandit sa fac niste cornulete umplute cu dovleac copt aromat cu scortisoara.

Desert cornulete cu umplutura de dovleac copt
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala