Pui tiganesc

Se sareaza puiul , se da prin boiaua dulce, apoi se prajeste in ulei incins. In timpul prajitului se adauga ardeii grasi curatati de simburi si taiati

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui
  • 4-5 ardei grasi
  • 2 rosii
  • 1 ceapa
  • 1 catel usturoi
  • boia de ardei dulce
  • ulei
  • sare
  • marar

Mod de preparare

Se sareaza puiul , se da prin boiaua dulce, apoi se prajeste in ulei incins. In timpul prajitului se adauga ardeii grasi curatati de simburi si taiati marunt, rosiile taiate felii fara seminte si pielita, ceapa taiata bucatele si oparita, usturoiul strivit si la urma mararul
Se serveste cu garnitura de orez

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Supa crema de conopida cu linte rosie

O supa crema super cremoasa si sanatoasa, potrivita pentru perioada rece am pregatit de curand din conopida si linte rosie.

Supa crema de conopida cu linte rosie
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide